Bagtale – et islamisk perspektiv

Og hvorfor sagde du ikke, når du hørte det? “Det er ikke rigtigt af os at tale om dette: Al Pragt og Hæder til Allah, det er en meget alvorlig bagtalelse/æreskrænkelse”. Quran – (24:16)
Islam er en religion for fred, kærlighed og medfølelse. Løgne, mistro, bagtalelse, æreskrænkelse og sladder er fuldstændig fremmed for islam. De anses for at være blandt de mest destruktive af “Store synder”. Det er de fordi disse synder skaber fjendskab og uenighed blandt den muslimske Ummah og fører til dens ødelæggelse. De forårsager fjendtligheder mellem personer af samme husstand, mellem naboer, venner og slægtninge.Islam kræver, at vores forhold til menneskeheden bør være en af oprigtighed og ansvar. Det bør være hvor vi har respekt for den ære, omdømme og privatliv for andre. Islam lærer os, at vi ikke kun drages til ansvar for vores egne holdninger og handlinger, men også for det som vi har kontrol eller indflydelse på, i vores samfund og verden omkring os…

Læs hele artiklen her.

image_pdfVis som PDFimage_printUdskriv

Skriv et svar