Kaldet til kærlighed

Nu om dage ser vi, at Islam er opdelt i mange forskellige grupper. Vi har nogle store grupperinger, hvor navne som Ahle-Sunnah, Shia, Wahabier, Salafier, Ahle-Hadis indtræder. Ikke nok med, grupperinger som Shafi, Hanbali, Hanafi, Maliki, Jafferi  findes tillige. Her i Danmark ser vi en masse forskellige islamiske foreninger, der arbejder på lidt af hvert. Vi ser også, at alle har hver deres forskellige holdninger indenfor grupperingerne. Hvor er vi nået til? Religionen Islam, som skulle forene os, har vi brugt til at inddele os i grupper. Hvad har Shaitan gjort ved os? Kan det virkelig være rigtigt, at vi ikke kan forene os under et islamisk flag som dengang i Profeten(saw)s tid?

Læs hele artiklen her

magazine-unlock-05-2.3.1068-_262B1E41AF3EC00E96C5E327B48EC3C2

image_pdfVis som PDFimage_printUdskriv

Skriv et svar