Det ensomme menneske

I vores moderne tid har vi mennesker mange forskelligartede problemer sammenlignet med i gamle dage. I gamle dage tænkte de fattige mennesker mest på at dyrke jorden, hvordan afgrøden skulle sås og høstes og hvordan man skulle få den bedste afgrøde og dermed den bedste fortjeneste, var et problem blandt mange problemer, som man brugte meget tid på at få løst. Det at skulle gifte sønnerne og døtrene og bygge huset, sørge for fremtiden, indretningen i huset og andre dagligdags problemer blev der brugt meget tid og energi på at løse. Man have således ikke så meget andet og tænke på i gamle dage. I vores moderne tid er mønstret med tidsbrug og problemanseelse ændret drastisk. Her i Danmark ser vi øget tendens til stress både på arbejdsmarkedet og hjemme. Stress forårsager mange livsfarlige sygdomme…

Læs hele artiklen her

magazine-unlock-05-2.3.1068-_FF7F5C8334EC04AA74D8D9C674766E4A

image_pdfVis som PDFimage_printUdskriv

Skriv et svar